HANDELSBETINGELSER

Mette Gleerup
c/o Norush
Tycho Brahes Allè 2
2300 København S

CVR-nr. 19872408


KONTAKT

e-mail: info@mettegleerup.dk
tlf. 23202026


Afbud
sbetingelser

Afbud skal ske til Mette Gleerup telefon 23202026 eller mail info@mettegleerup.dk.
Afbud skal ske senest 24 timer før den aftalte tid. Afbud senere end dette eller udeblivelse koster aftalens pris.


Aflysning

Jeg forbeholder mig ret til at aflyse ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. I tilfælde af aflysning vil det være muligt at vi finder en ny dato eller du får pengene retur.


Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på påbegyndte 1:1 forløb eller klippekort.
Der er 14 dages fortrydelsesret på alle hold der ikke er påbegyndt. For at få dine penge retur skal du sende en mail til info@mettegleerup.dk inden 14 dage.


Regler for hold og gruppeforløb

Hvis der ikke er aftalt andet fra forløbets start, så er dit fravær i form af sygdom, ferie eller andet for egen regning. Ønsker du ikke længere at deltage på gruppe- eller holdforløb, men ønsker at anvende et evt. tilgodehavende på et senere tidspunkt eller i et andet forløb, skal dette aftales inden stop.

Garanti

Den undervisning og coaching, som jeg yder, gør jeg på baggrund af min uddannelse og erfaring.
Du skal selv arbejde med de værktøjer og den nye viden, som du får, for at opnå resultater. Jeg giver ingen garanti for resultater.

Jeg forbeholder mig ret til at afbryde samarbejdet, såfremt jeg vurderer at jeg ikke har kompetencerne til at hjælpe vedkommende eller det ikke er det rette match for et frugtbart samarbejde.


Betaling

Du kan betale med Mobilepay, bankoverførsel eller kontant på stedet.

Ophavsret

Jeg har ophavsret til alle materialer og billeder, som du kan rekvirere hos mig eller som jeg bruger til undervisning. Materialerne og billederne må derfor ikke videregives, kopieres eller benyttes af andre uden min godkendelse.